Te putem ajuta?

TERMENI SI CONDITII

Website-ul www.POSETTE.ro este operat de către SC MINIER & POSETTE SRL, societate înregistrată la Oficiul Comerţului cu numărul J22 /1997 /2016, CUI: RO 36504572, cu sediul social în Municipiul Iasi, Str. Otilia Cazimir Nr. 5A , Sat Valea Ursului,Com.Miroslava, România, Capital Social: 80.200 LEI, tel: 0232706569, mobil: 0759011109.

Prezentul document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul www.POSETTE.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor şi condiţiilor prezentate în acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator şi achiziţionarea produselor din gama oferită pe site presupun implicit acceptarea tacită şi fără rezerve a acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele şi informaţiile despre acestea şi despre magazin, precum şi de a crea un cont care să servească la achiziţionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului în alte scopuri decât cele menţionate este interzisă.

MINIER & POSETTE  SRL poate aduce în orice moment modificări asupra conţinutului site-ului www.POSETTE.ro, modificări de structura şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără a necesita un acord prealabil şi fără a acorda vreo notificare către utilizatori sau către terţe persoane.

Prezentul document se completează cu dispoziţiile prevăzute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.

Toate materialele postate pe acest site, şi site-ul în sine, sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale şi/sau alte drepturi de proprietate intelectuală. Aceste materiale aparţin societăţii MINIER & POSETTE SRL sau filialelor sale, putând fi folosite cu permisiunea proprietarilor lor, numai în scop non-comercial. Termenul de materiale vizează: fotografii, imagini, ilustraţii, texte, videoclipuri, clipuri audio, desene, logo-uri, mărci comerciale şi alte materiale conţinute în acest site, precum şi software-ul utilizat în proiectarea şi dezvoltarea site-ului.

Materialele conţinute în acest site sunt afişate numai pentru scopuri informaţionale şi promoţionale. Acest site este numai pentru uz privat, personal şi non-comercial.

CONTACT SI DATE DE CONTACT

Str. Otilia Cazimir Nr. 5A , Sat Valea Ursului,Com.Miroslava, Iasi, telefonic la nr: 0232706569 / 0759011109

comenzi@posette.ro

office@mp-expo.ro

program:  L – V 08:00 – 16:00

CONFIDENTIALITATE

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului https://posette.ro/

Site-ul www.posette.ro este operat de societatea SC Minier & Posette srl, cu sediul in Comuna Miroslava ,Jud Iasi , inscrisa in Registrul Comertului cu J22/1997/2016 CIF RO36504572

Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.posette.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantu 

l ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii www.posette.ro in urmatoarele scopuri:
• Stabilirea contactului cu clientii;
• Prelucrarea comenzilor;
• Participarea la concursuri, promotii;
• Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
• Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.posette.ro si a tertilor cu care www.posette.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.posette.ro ,privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar www.posette.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email comenzi@posette.ro

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice MINIER& POSETTE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este pentru facturarea si livrarea produselor comandate de catre clienti si pentru marketing.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea fiind insa necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor plasate catre dumneavoastra si pentru a beneficia de ofertele si reducerile magazinului nostru online www.POSETTE.ro. Refuzul dumneavoastra determină imposibilitatea de a procesa si livra comenzile plasate si imposibilitatea de a va anunta regulat despre ofertele si reducerile magazinului nostru online www.POSETTE.ro .

 Informaţiile înregistrate in urma vizitarii site-ului POSETTE.ro sau in urma plasarii unei comenzi sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare sau alte servicii, 

Colectam urmatoarele date:

- date de navigare (IP-uri), care se inregistreaza automat in momentul in care un utilizator viziteaza site-ul si sunt utilizate doar cu scopul de a colecta informatii statistice anonime in legatura cu folosirea Site-ului, si pentru a-i putea controla corecta functionare.

- date furnizate voluntar de catre clienti in momentul plasarii comenzii (nume, prenume, adresa livrare, numar de telefon) si pe care le folosim pentru a procesa comanda si a putea livra produsul catre client

- cookie-uri - per sesiune si fixe

Scopul colectarii datelor tale este exclusiv acela de a raspunde eficient si prompt solicitarii tale, in toate etapele procedurii de achizitie: verificarea corectitudinii datelor introduse de tine in formularul de comanda, verificarea comenzii tale, emiterea facturii pentru produse comandate de tine. precum si pentru a te putea contacta in situatia in care sunt neclaritati in legatura cu finalizarea comenzii tale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată. SC MINIER & POSETTE SRL, Str. Otilia Cazimir Nr. 5A , Sat Valea Ursului,Com.Miroslava, Iasi, 

are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Datele sunt colectate în vederea furnizării produselor indicate pe site-ul www.posette.ro, precum şi în scop de marketing.  

Sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare operaţiunilor de facturare şi livrare a produselor comandate. Refuzul dvs. determină imposibilitatea livrării bunurilor comandate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu vor fi comunicate terţilor fără acordul prealabil al dumneavoastră.

Nu vă vom trimite nici un fel de informări, broşuri sau altă formă de publicitate fără acordul dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa SC MINIER & POSETTE SRL, Str. Otilia Cazimir Nr. 5A , Sat Valea Ursului,Com.Miroslava, Iasi, 

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate. 

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil

Reclamatii - notificari

MAGAZIN ONLINE

Cumpărătorul poate reclama ori notifica orice neajunsuri, plângeri, somaţii etc. în scris prin poştă la adresa Str. Otilia Cazimir Nr. 5A , Sat Valea Ursului,Com.Miroslava, Iasi, telefonic la nr: 0232706569 / 0759011109, sau prin email la: comenzi@posette.ro

CUSTOMER CARE - magazine fizice

Pentru situatii privitoare la achizitiile din magazinele fizice, sau pentru produsele achizitionate online care au fost purtate/utilizate si nu mai fac obiectul denuntarii unilaterale a contractului la distanta instituit prin comanda plasata si confirmata, va rugam sa va adresati departamentului Customer Service, telefonic la : 0232706569/0759011109, sau prin email la: comenzi@posette.ro.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Website-ul nostru folosește cookieuri pentru a putea funcționa.